Good Morning Hotel

Good Morning Hotel erbjuder prisvärda rum och är det hotell som är närmast Brunnsparken.

Hos Good Morning kan du köpa paket med både entré och boende och får därmed biljetten när du checkar in.

Tel: 019 17 07 07

Webb: www.goodmorninghotels.com

Bokningskod: DANSFESTIVAL

Elite Stora Hotellet Örebro

I en anrik byggnad från 1858, vackert belägen mitt i city intill Svartån och Örebro Slott erbjuder Stora Hotellet 160 moderna rum

Länk för bokning: www.elite.se

Tel: 019 15 69 90

City Hotell Örebro

City Hotel Örebro är ett klassiskt och modernt cityhotell med nära tillgång till Örebros utbud av shopping, caféer, restauranger och nöjen. Trevliga rum, populär vinbar och goda parkeringsmöjligheter gör det extra lätt att bo hos oss. Hotellet har även en konferenslokal. Varmt välkommen!

Tel: 0196014200

Webb: www.elite.se

Bokningskod: ODF19

Clarion Hotel Örebro

larion Hotel Örebro är ditt hotellval för konferens, weekend och övernattning i centrala Örebro. Hos oss står konst, musik och service i fokus och här finns något för alla. Och det märks, för vi är lika populära bland örebroare som bland hotellgäster.  

Färgstarka hotellrum – mitt i Örebro

Från Clarion Hotel Örebro har du staden utanför dörren. Örebros restauranger, shopping och kulturutbud väntar runt hörnet. Här kan du läsa om Örebro. Våra 136 hotellrum är inredda i olika inredningsstilar, allt från klassisk elegans till modernare stil som vågar sticka ut. Genom en kombination av starka färger och olika mönster vill vi skapa en miljö av lyx, lugn och harmoni.

Fun Dining på restaurang Kitchen & Table – boka bord via länken nedan

Vår restaurang Kitchen & Table, signerad stjärnkocken Marcus Samuelsson, erbjuder ett kök med inspiration från New York i kombination med lokala råvaror. Läs mer om restaurangen och boka bord online här.

Tillgänglighetsanpassade rum

Vi har ett antal tillgänglighetsanpassade rum, utformade för att förenkla din vistelse om du har visst rörelsehinder eller är rullstolsburen. Kontakta oss för mer information om våra tillgänglighetsanpassade rum och faciliteter.

Cash free

Clarion Hotel Örebro är kontantfritt för en enklare och säkrare vistelse för dig som gäst och besökare. Läs mer om detta under våra Vanliga frågor.

Välkommen till Clarion Hotel Örebro – Örebros levande mötesplats!

Bokning till rabatterat pris kan göras via mail eller telefon fram till 6 veckor innan ankomst (26/4 2019) Därefter sker bokning till ordinarie priser.

Bokning via mail: cl.orebro@choice.se

Bokning via telefon: 019-6706700 (välj individuell bokning)

Bokningskod: ODF19

Pris med bokningskod:

Enkelrum 890:- per natt & rum

Dubbelrum 990:- per natt & rum

Scandic Grand

I samarbete med Scandic Hotels erbjuder vi boende på Scandic Grand.

Du bor intill Conventum med Örebros shoppingstråk, kultur, nöjen och restauranger inom promenadavstånd. Scandic Grand är en plats att mötas på – hela dagen!

Avnjut en god middag i vår restaurang eller slå dig ned i baren för ett möte, lättare tilltugg och en god drink. Till frukost har vi något som passar alla och sjävklart är den KRAV-märkt.

Med våra 8 möteslokaler för upp till 180 personer är vi platsen för allt från det lilla mötet, till konferens, event och bankett. Passa även på att ta en paus och hämta nya krafter i vårt gym, eller ta det lugnt i relaxavdelningen med jacuzzi och bastu.

När du bor hos oss har du Örebros sevärdheter precis utanför dörren. Örebro Slott, Behrn Arena, den gamla stadsdelen Wadköping och Stadsparken finns alla inom 5-15 minuters gångavstånd från hotellet. Äventyrsbadet Gustavsvik med Lost City ligger 5 minuters bilfärd från hotellet.

Boka på telefon 019 767 43 00

Uppge bokningskod BRUNNSPARKEN

Scandic Väst

3 km utanför Örebro city, ett par svängar från E18/E20 ligger Scandic Örebro Väst. Bilen parkerar du gratis utanför hotellet. Känn dig som hemma i vår restaurang Köksbaren, ta en drink i baren och koppla av i soffan framför öppna spisen. För barnen finns lekrum i restaurangen, fotbollsspel i lobbyn och mycket annat.

Efter en dag bland Örebros sevärdheter kan du träna i vårt gym, ta en simtur i poolen eller slappna av i bastun. Ät en bit mat i vår restaurang eller ta en drink i vår mysiga bar.

Vi kan även hjälpa dig att arrangera lyckade möten eller konferenser. Hos oss hittar du 12 flexibla mötes- och konferenslokaler med plats för upp till 180 personer.

Hotellet ligger 3 km från Örebro centrum och är en bra utgångspunkt för att utforska stadens kultur och nöjen. Vill du lämna bilen på hotellet så finns det flera bussförbindelser in till centrum. I närheten av hotellet finns Europas största inomhus-lekland, Lek & Buslandet, bara en kort biltur bort ligger Äventyrsbadet Gustavsvik med Lost City. I Örebro finns det mycket att uppleva båda för vuxna och barn. Fråga gärna personalen så tipsar de dig om vad ni kan hitta på.

Eftersom vi ligger intill E18/E20 kan ljud från motorvägen upplevas som störande. Om du är ljudkänslig, hör av dig till oss på hotellet, så gör vi allt vad vi kan för att försöka ordna ett rum som inte ligger mot motorvägen.

Boka ditt hotellrum på telefon 019 767 44 00

Uppge bokningskod BRUNNSPARKEN